21.10.16, 16:00
Pełne ziarno. Specjalne wydanie magazynu Kuchnia
111 potraw z użyciem pełnych ziaren, przepisy na pełnoziarniste chleby, bułeczki, ciasta i ciasteczka ze zdrowej mąki, a także 12 propozycji na weekendowy obiad dla rodziny oraz sposoby na przygotowanie batonów energetycznych – to wszystko znajdzie się w specjalnym wydaniu miesięcznika „Kuchnia” zatytułowanym „Pełne ziarno”. Numer ukaże się na rynku25 października br. w ramach „Kolekcji dla smakosza”.
W wydaniu czytelnicy znajdą również przepisy na: poranne zestawy śniadaniowe z płatków, bakalii, owoców i kasz, wytrawne bułki, muffinki, babeczki i oryginalne chleby, tradycyjne ciasta z dodatkiem pełnej mąki i kasz oraz ciasteczka z pełnej mąki z dodatkiem dyni, słonecznika i innych ciekawych dodatków.
„Pełne ziarno” - wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawi się w punktach sprzedaży prasy we wtorek, 25 października br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 100 stron. Dotychczas w serii „Kolekcja dla smakoszy” ukazały się: „Przetwory i nalewki”, „Warzywa”, „Mięso”, „Kasze” oraz „Chleb”.
Wydanie „Pełne ziarno” jest promowane w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl) oraz w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Rock Radio, Radio TOK FM). Działania reklamowe przygotował dział marketingu pionu Czasopisma Agory.
Animator Kultury w obszarze czytelnictwa
Biblioteka publiczna w Dzielnicy Bemowo m.st.Warszawy | Warszawa
Przejdź do ofertyZapraszamy do współpracy. Cena dodania do katologu od 149 PLN netto.
Komentarze