21.06.17, 15:00
Lipcowe wydanie Kuchni z zeszytami na przetwory owocowe
W lipcowym wydaniu miesięcznika „Kuchnia”, które ukazało się 20 czerwca br., czytelnicy znajdą zeszyt z przepisami na przetwory owocowe.
W wydaniu czytelnicy znajdą również przepisy Roberta Skubisza, szefa kuchni restauracji Amber Room, porady dotyczące gotowania muli autorstwa Pawła Zasławskiego z restauracji Kuchni i Strych z Oborników k. Poznania, sposoby na letnie, orzeźwiające koktajle, kulinarną relacją Katarzyny Boni z wyprawy do Wietnamu, a także pomysły na upieczenie chałki i przepis na podstawową wersję baba ghanoush, czyli kawioru z bakłażana.
Redakcja zaprasza na kolejny z cyklu warsztatów z „Kuchnią” i Whirlpoolem. W sobotę, 29 lipca br. w ramach „Pomidorów po włosku” Marco Ghia, rodowity mediolańczyk i ekspert kuchni włoskiej pokaże, jak przyrządzić m.in. pomidory cherry nadziewane sosem tuńczykowym. Zajęcia odbędą się w Akademii Kulinarnej Whirlpool w warszawskim Soho Factory przy ul. Mińskiej 25.
W prezencie dla pierwszych 100 osób, które wykupią roczną prenumeratę „Kuchni”, redakcja przygotowała prezent - koktajler Gorenje BSM600W o wartości 129 zł. Oferta dotyczy zamówień złożonych między 20 czerwca a 17 lipca br.
Lipcowe wydanie miesięcznika „Kuchnia” wspiera promocja w radiu (radiostacje Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl, WP.pl) oraz w telewizji (Kuchnia+). Działania promocyjne przygotował Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.
Aktualnie nie mamy ofert pracy.
Dodaj swoją ofertęZapraszamy do współpracy. Cena dodania do katologu od 149 PLN netto.
Komentarze