23.10.17, 17:00
Czekolada w roli głównej. Specjalne wydanie miesięcznika Kuchnia
24 października br. w ramach „Kolekcji dla smakoszy” ukaże się specjalnie wydanie magazynu "Kuchnia" pod tytułem "Czekolada".
Redakcja w czasopiśmie podpowiada, jak przygotować domowe praliny i torty na domowe uroczystości, jak samemu wykonać efektowne czekoladowe dekoracje i jak przygotować fondue. Czytelnicy dowiedzą się, jak powstaje czekolada, zwana „złotem Azteków”, czym różnią się od siebie poszczególne jej rodzaje oraz jakie są sekrety cukierników.
Redakcja zaprasza także na kolejną lekcję gotowania w ramach cyklu warsztatów magazynu „Kuchnia” i Akademii Kulinarnej Whirlpool. Tym razem na kuchennych stołach zagości marcepan.
Wydanie „Czekolada” ukaże się w objętości 100 stron w cenie 10,99 zł. Będzie je wspierać promocja w radiu (radiostacje Agory) i w prasie (czasopisma Agory). Działania promocyjne przygotował Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.
Aktualnie nie mamy ofert pracy.
Dodaj swoją ofertęZapraszamy do współpracy. Cena dodania do katologu od 149 PLN netto.
Komentarze