27.02.18, 11:00
Strączki na cztery pory roku. Specjalne wydanie magazynu Kuchnia
Na rynku ukazało się specjalne wydanie miesięcznika "Kuchnia" w ramach "Kolekcji dla smakoszy" pod tytułem „Strączki na cztery pory roku".
W magazynie znajdzie się 107 przepisów na potrawy z warzyw strączkowych. W wydaniu znajdą się też przepisy na desery z roślin strączkowych, m.in. na tort z białej fasoli z kremem, brownie fasolowe, tartę z orzeszkami ziemnymi czy ciastka z ciecierzycy.
„Strączki na cztery pory roku", wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia", będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer będzie kosztował 10,99 zł i liczył 100 stron. Wesprze go promocja prasie (czasopisma Agory), w radiu (radiostacje Agory) oraz w internecie (serwisy Gazeta.pl, media społecznościowe). Za kreację kampanii odpowiada Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.
Aktualnie nie mamy ofert pracy.
Dodaj swoją ofertęDo zdobycia jeden egzemplarz książki.
Do zdobycia jeden egzemplarz książki.
Zapraszamy do współpracy. Cena dodania do katologu od 149 PLN netto.
Komentarze