5 składników po śródziemnomorsku. Łatwe niezwykłe dania - Jamie Oliver
„5 składników po śródziemnomorsku” ma wszystko to, za co pokochaliście pierwszą książki z tej serii, czyli „5 składników”, a do tego zainspirowane jest licznymi podróżami Jamiego po krajach śródziemnomorskich. Książka zawiera ponad 125 przystępnych przepisów na przepyszne dania i przemieni codzienne gotowanie we wspaniałą przygodę, przenosząc was w słoneczne klimaty. Znajdziecie tu smakowite propozycje, które nie wymagają ani wielu składników, ani skomplikowanych zakupów, ani góry naczyń do zmywania. 65% prezentowanych potraw nie zawiera mięsa bądź jest go w nich niewiele, ale wszystkie gwarantują wspaniały, wyrazisty, niezapomniany smak. W rozdziałach: „Sałatki”, „Zupy i kanapki”, „Makarony”, „Warzywa”, „Zapiekanki”, „Owoce morza”, „Ryby”, „Kurczak i kaczka”, „Mięso” oraz „Słodkości” znajdziecie pomysły dań na każdy dzień tygodnia i na każdą okazję.
Specjalistka/Specjalista ds. promocji i obsługi widowni
Teatr Powszechny im. Zygmunta Hübnera | Warszawa
Przejdź do ofertyKierownik Działu Komunikacja Społeczna i Promocja
Regionalny Instytut Kultury im. Wojciecha Korfantego | Katowice
Przejdź do ofertyStanowisko ds. promocji i komunikacji
Muzeum – Miejsce Pamięci KL Plaszow w Krakowie. Niemiecki nazistowski obóz pracy i obóz koncentracyjny (1942-1945) (w organizacji) | Kraków
Przejdź do ofertyKonferencja Digital Gamechangers — Harbingers Data: 3 października 2024 Miejsce: Muzeum Armii Krajowej im. gen. Emila Fieldorfa „Nila” w Krakowie.
Komentarze