12.09.23, 07:00
Z przepiśników naszych mam i babć. Kobieta i życie z kolekcją przepisów kulinarnych
1 września br. ukazało się kolejne wydanie w kolekcji przepisów kulinarnych na dania, które czytelnicy pamiętają z czasów dzieciństwa - „Z przepiśników naszych mam i babć” (Wydawnictwo Bauer).
Wśród przepisów wybranych przez redakcję „Kobiety i życia” spośród nadesłanych przez czytelniczki, znaleźć można m.in. przepisy na pożywne zupy, faszerowane warzywa oraz jarskie gulasze i potrawki, niedrogie dania mięsne na rodzinne obiady, wykwintny drób oraz szarlotki, jabłeczniki i strudle jak u babci.
W numerze prezentowane są przeboje „Kobiety i życia” sprzed lat: naleśniki, tradycyjne kiszonki i aksamitne desery. Zbiór przepisów uzupełniają dania z dyni zarówno słodkie, jak i w wersji wytrawnej, powidła jak z dawnych lat oraz cztery sposoby na grzybowe zapasy. Nie zabrakło również praktycznych porad przekazywanych z pokolenia na pokolenie, a które warto wykorzystać w swojej kuchni na co dzień i od święta.
Ponad 100 wyjątkowych przepisów wybranych do „Z przepiśników naszych mam i babć” spośród tych gromadzonych przez lata przez mamy i babcie, mają przywołać najpiękniejsze wspomnienia z dzieciństwa.
Sprzedaż wspierają reklamy w tytułach Wydawnictwa Bauer, w mediach społecznościowych oraz on-line. Cena magazynu to 7,99 zł.
Aktualnie nie mamy ofert pracy.
Dodaj swoją ofertęDo zdobycia jeden egzemplarz książki.
Zapraszamy do współpracy. Cena dodania do katologu od 149 PLN netto.
Komentarze