27.06.22, 20:31
Niezmarnowane poniedziałki. Electrolux z Jagną Niedzielską i Marcinem Kucem namawiają do gotowania bez marnowania
Electrolux rusza z nową kampanią „Niezmarnowane poniedziałki”. To kolejna odsłona działań realizowanych pod hasłem „Szwedzki sposób na gotowanie bez marnowania”, poprzez które marka zachęca konsumentów do mądrego korzystania z zasobów planety i proekologicznych wyborów.
Electrolux, szwedzka marka, w 2021 r. ruszyła z kampanią „Szwedzki sposób na gotowanie bez marnowania”. W ramach działań, oprócz dostarczania konsumentom dodatkowej wiedzy na temat zrównoważonego podejścia do gotowania, marka uruchomiła podcast „Projekt Kuchnia”, w którym wspólnie z zaproszonymi gośćmi podejmowano tematy związane z robieniem zakupów, gotowaniem czy oszczędzaniem energii. W tym roku Electrolux kontynuuje projekt w nowej odsłonie, zapraszając konsumentów na cykl filmów z udziałem Jagny Niedzielskiej, propagatorki nurtu niemarnowania w kulinariach oraz Marcina Kuca, kucharza, pasjonata jedzenia i gotowania, autora vloga „Jaja w kuchni”.
Seria składa się z sześciu materiałów video, w których prowadzący prezentują przepisy na cały dzień – śniadania, obiad, kolację z wykorzystaniem jednego, głównego składnika. Ponadto, w każdym odcinku pokazują jak nie marnować jedzenia, jak prawidłowo przechowywać i planować posiłki.
Kolejne odcinki „Niezmarnowanych poniedziałków” publikowane będą od 27 czerwca w kanale YouTube. Za strategię, kreację i współpracę z influencerami odpowiada agencja Cut the Mustard. Zakupem mediów zajął się dom mediowy Zenith.
Aktualnie nie mamy ofert pracy.
Dodaj swoją ofertęDo zdobycia jeden egzemplarz książki.
Zapraszamy do współpracy. Cena dodania do katologu od 149 PLN netto.
Komentarze